The information which the following passage (paragraph 6) mainly conveys is <u>C. The passage describes a notable difference between English and early colonial literature.</u>
This is because from the complete text, there is the narration of the literature of the English and North American settlers and how different they were and this can be seen in option C as the influence of Shakespeare was evident in English literature.
<h3>What is a Narration?</h3>
This refers to the storytelling that is done with the aid of a narrator in order to advance a plot
Hence, we can see that The information which the following passage (paragraph 6) mainly conveys is <u>C. The passage describes a notable difference between English and early colonial literature.</u>
This is because from the complete text, there is the narration of the literature of the English and North American settlers and how different they were and this can be seen in option C as the influence of Shakespeare was evident in English literature.
Read more about narration here:
brainly.com/question/24446368
#SPJ1
The answer choices are:
A. The passage explains that Shakespeare was an important influence on early colonial literature.
B. The passage explains the impact of England’s taxation on early colonial literature.
C. The passage describes a notable difference between English and early colonial literature.brainly.com/question/24446368
D. The passage suggests that English literature was more interesting than early colonial literature.
In Malory's <span>Morted'Arthur, </span><span>Arthur is warned by Sir Gawain not to lead his army against Mordred the next day. If Arthur fights Mordred tomorrow, he and many men on both sides will die. Gawain tells Arthur to postpone the battle for a month to give Lancelot time to arrive. </span>
Answer:
All you need to do is write what his or hers wants to do in the future it will help people understand you more like that
Explanation:
Answer:
D. The high scalers were strong, agile workmen who moved on the equipment-strewn cliffs on ropes, using heavy jackhammer drills, dynamite, and crowbars to remove loose rock from the canyon walls, risking their lives to do so.
Explanation:
We might fear rejection from the people closest to us. If you were talking to a stranger, for instance, you wouldn’t care too much if they judged you, because you wouldn’t be losing anything. Talking to the people closest to us can bring up the fear of rejection because if they hear something they don’t like, they might leave, or they might talk to you, or look at you differently, and it could trigger a paranoia, psychologically making you uncomfortable to be around them and therefore, you lose a relationship.