<span>The word that implies a joyous occasion is B. festooned.</span>
Explicit information clearly states the whole information and leaves nothing to be questioned. Here, General Burgoyne giving the message to the courier that ended up to Americans shows the explicit information. Thus, option D is correct.
<h3>What is explicit information?</h3>
Explicit information is the sentences that include details that are clear and cannot be debated by others as they are expressed with clear and exact intentions.
Here, in the passage, it is clear that General Burgoyne gave the message to the courier person but that ended up getting delivered to the Americans.
From the passage, it can be said that there were many enemies of the British who passed their messages and information to Americans. Peekskill was a courier man for Burgoyne but he ended up giving the message to Americans.
Thus, option D the message delivered by the courier to Americans shows explicit information.
Learn more about explicit information here:
brainly.com/question/27891413
#SPJ1
Answer:
Despite his anger at the argument, Stepan obeys Natalya's request and fetches Ivan- best describes the "father-daughter relationship" section of The Proposal.
Explanation:
In "The proposal" after the proposal of Ivan and the negative of Natalya to it while she did not know that the proposal was, in fact, a marriage one, she calls him "good for nothing" and when her father tells her that he was in there not to have an argument but to make her a marriage proposal she ask him to go for him really fast, as he does.
The answer is nicki minaj
To convey abstract ideas, such as love or loneliness. to engage readers imaginations with writing.