1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
MissTica
4 years ago
10

Which answer best completes the sentence? Some of Mexico’s rivers are the _____

English
1 answer:
Alenkasestr [34]4 years ago
4 0

Answer:

Some of Mexico’s rivers are the Grijalva, the Usumacinta, and the Conchos.

You might be interested in
A horizontal (flat) line on a distance-time graph means the object is
olya-2409 [2.1K]

most likely at rest, not moving

4 0
3 years ago
What does the affix "ped" mean??
bezimeni [28]
I believe it's foot, i'm new please don't hurt me. Hope it helped.
4 0
4 years ago
nah cuz tell me why school is so hard? like bro I'm only in 7th grade and I'm so close to just giving up on everything at this p
sweet-ann [11.9K]

Answer: i know right, my mom even said that she didn't do this work in college. If this is college work I hate to see the real college work.

7 0
3 years ago
With Raghu in pursuit of the other kids, the innocent game of hide and seek in Anita Desai's "Games at Twilight" almost resemble
aev [14]

Answer:

"Stalked off in search of worthier prey, whistling spiritedly so that the hiders should hear and tremble"/ "Where could he burrow?"/ "Ravi had a frightening glimpse of them as Raghu combed the hedge of crotons and hibiscus, trampling delicate ferns underfoot as he did so"/ "Ravi looked about him desperately, swallowing a small ball of snot in his fear."

Explanation:

Anita Desai's story "Games At Twilight" is set in an Indian atmosphere, with the children as the main protagonists. The story deals with the issues of children, their disillusioned fantasies, and the universal theme of children playing games along with their world.

The given excerpt from the story shows the children playing a game of hide-and-seek. And this scene resembles a hunting scene, where the hunter follows and captures his prey. Likewise, the hunter, in this case, is Raghu, with the "long, hefty, hairy footballer legs". And he is searching for the other children who represent the prey.

The description of not only Raghu, but the way Ravi, the protagonist describes the fear in Manu also suggests a hunting imagery. He got frightened and tried "desperately" to hide and stay away from being detected, all the while "swallowing a small ball of snot in his fear".

All these tiny descriptions makes the game sound like a hunt.

4 0
3 years ago
A reporter is planning to writea review of the newest restaurant in town for a city magazine. According to
KIM [24]

Answer:

I think it's the last one, dinr herself without alerting management...

Explanation:

this way she can review the restaurant with the pov of a real customer and wont get 'special treatment'

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • How could a change in emphasis best develop the events in this passage,making for a more interesting and exciting to read?
    13·2 answers
  • Read this excerpt from "The Legend."
    13·1 answer
  • Which of these is correct APA formatting? Respers talks about how Shaquille O'Neal (2020) explains his cameo in the reality seri
    6·1 answer
  • Which of the following statements best explains Jem’s feelings about living creatures?
    10·1 answer
  • 2. Which word from the passage comes from the Latin root meaning "to throw forward or extend"?
    9·2 answers
  • Click to review the online content. Then answer the question(s) below, using complete sentences. Scroll down to view additional
    9·1 answer
  • What does this biography tell you about washington's achievements?
    13·2 answers
  • Read the following selection from the final paragraph of the story.
    15·1 answer
  • Use the appropriate adverb in the box to complete the sentence.Adverbs from the given choices can only be used once.
    10·1 answer
  • : What did the study reveal about anonymity? In the story “it’s no one’s fault when it’s everyone’s fault”
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!