Answer:
Dear mum,
It's been so long, and my feet are tired. These filthy rebellious pigs think they can win their independence, and I find that rather hilarious. Their tactics are unorthodox and these battles get very messy. Oh dear, this war is absolutely horrid, I long for some freshly brewed tea. These inexperienced marksmen taking part of such a pitiful militia have to stand in the kings way along with these savages they teamed up with, absolutely distasteful. Me and my brothers shall advance and restore order for Great Britain.
Love,
Tom
Answer:
С. You would float off the ground.
Explanation:
Most of the boys have resulted to uncivilized behavior and basically started acting as if they were wild animals.
This question is missing the options. Here they are:
A The passage provides an explanation of relationships within a family.
B The passage presents a revelation about children growing older.
C The passage captures a conversation regarding reuniting cousins.
D The passage describes an anecdote about traveling by ship.
Answer:
The correct answer is option B The passage presents a revelation about children growing older.
Explanation:
This passage is a description of how the characters have grown, and this is what they talk about among themselves. They see totally changed people and comment on who they are and their great aspects.
This conversation takes place on Rose and Phebe's return trip.
Given this information we can say that the correct answer is option B.