I would have to say parentheses, since its not restricted.
The message the author convey through the use of irony in the passage is;
- When the opponent speaks rudely to Anthony, the author shows that taking something for granted will bring a person bad luck.
<h3>The summary of the passage "an election day surprise.</h3>
Anthony and an opponent contested for a position in the school. The students were anticipating the result of the election, so, Anthony went ahead to congratulate his opponent in advance.
His opponents smiled smugly, her braces flashing at him as she said, arrogantly, “Thanks, Anthony, and better luck next year, okay?”
At the end of the election, Anthony won to his dismay and he was asked to deliver his speech.
Learn more about passages:
brainly.com/question/24858866
I am not aware of the story 'The Sand Reckoner'
Therefore, the question 'How do Marcus's words about needing to disembark contribute to the plot of The Sand Reckoner', means that there was a boat in the story of something similar to it.
Therefore, the character Marcus says that the other characters have to leave (disembark) the boat or the something similar to it.
Therefore how does this seem to change or help the plot in the story.
I hope this helped - Maria S.
Answer:
Hnmm maybe the teacher was walking around the class?
Explanation:
<span>the answer would be: he planned to expand Italian territory and create an empire
Mussolini had a vision to restore all the territories that were conquered by the Roman empire in the past. He believed, joining Germany and Japan on the world war II will benefit Italy if they're manage to win the war and rewarded the country will a vast amount of resources from the defeated countries.</span>