Answer:
c) His house frame was ready for its boards by mid-April. He had gotten the boards from a small, run-down building he purchased for a good price.
Explanation:
The third paragraph of Walden's "Economy" outlines Thoreau's two-year narrative. He spent his days in the little hut throughout these years.
Answer:
B. The walker will not get tired as fast.
Explanation:
Based on the given passage, it is narrated that new electric backpacks which could be used as generating sets to power up electrical appliances were available and the up and down movement of the backpack acted as the generator.
From paragraph 4 of the given passage, it is said that the up and down motion reduces the weight of the pack.
Therefore, the detail that should be added to it is that the walker will not get tired as fast.
The tone of the story is somewhat humorous and the mood is uneasy. One of the themes of the Upturned Face is how destiny determines who dies and lives and how an individual very susceptible to death with just one blink. It is humorous because seeing two guys burying someone and at the same time fighting against someone is ridiculous.
It's a simile. He watched he rocky peaks that stretched to the sky. Where they ended they looked jagged, like shark teeth.