Answer: B.The author uses factual data verified by Georgetown to indicate its level of involvement with slavery
Explanation:
The article was about Georgetown University giving preference to slave admissions as a way of making up from the fact that the institution benefited when some slaves were sold in the past.
A public apology was later offered and descendants of the slave were to be given admission.
Therefore, option B is the correct answer.
Georgetown College was founded from the profit that was made from slave trades where slaves engage in plantation. The information was gotten from actual school records which revealed how the school was related to slavery.
The answer is B. The words "we" and "I" Imply a first person point-of-view.
Hope this helps!
Answer: True!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
First, it signals the end of Bill and Mary's attempt at conversation, startling Mary into the present.
If the lights symbolize truth or revelation, then their sudden brightness represents the irrefutable passage of time and the impossibility of ever recovering or re-doing the past. That the lights run "the whole length of Fifth Avenue" further emphasizes the completeness of this truth; there is no way to escape the passage of time.
It's worth noting that the lights turn on right after Bill says, "You ought to see my kids" and grins. It's a surprisingly unguarded moment, and it's the only expression of genuine warmth in the story. It's possible that his and Mary's children might represent those lights, being the brilliant chains that link the past with an ever-hopeful future.