its A. Jorge understands that mother-daughter relationships can be complex.
Explanation:
i just got it right, please like!
A synonym for catalogue would be list. Therefore, the answer would be B. List. I hope this helps!
Answer:
B). I envied them the freedom they enjoyed and as often wished I could change my condition for theirs.
Explanation:
In 'The Interesting Narrative of the Life of Olaudah Equiano,' the author primarily aims to oscillate public opinion regarding slavery and he accomplishes it employing emotional appeal to persuade the audience. In the sentence 'I envied the freedom they enjoyed...theirs,' the use of descriptive language exemplifies that the author aims to convince the audience emotionally by evoking their emotions that slaves were in such a good condition that he himself was jealous of them and desired to be like them. Thus, <u>option B</u> is the correct answer.
Answer:
1. A. Faith shows people what is right.
2. C. "The midwives, however, feared God and did not do what the king of Egypt had told them to do; they let the boys live." (Paragraph 17)
Explanation:
The given passage is part of the story of the children of Israel in Egypt. This passage reveals their ordeal in the hands of Pharoah, king of Egypt. He mandated the midwives to kill the children of the Hebrew women that are males. But the passage clearly staated the midwives feared God and didn't obey.
This is faith in action. The fear of God they had depicted that they had faith in God and that led them to do what is right. They rejected and refused to carry out the king's devilish commandments because they had faith in God as a result of their fear in God. Faith in God makes us to do what is right.