Answer:
B capable of asking
Explanation:
The toys didn’t break even after dropping them. This means they can last. Don’t be stressed!
Hi,
I haven't read the text, but I'm assuming it is a Metaphor, comparing the woman to a phantom, WITHOUT using 'like' or 'as'.
~Elisabeth
Answer:
yghgvfyhgvhjhvfdvhgvjjhbhbjhbjkjnkgnkhikjbjbbjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjbjbb
Explanation:
Answer:
E. reinforce one of the motifs of the passage
Explanation:
The lines "He did not know that he was dead, then" (paragraph1) and "And then he died. He did not know he was dead"
(paragraph 4) serve to do all the following EXCEPT reinforce one of the motifs of the passage.
The lines shows a connection between the two paragraphs, makes useful characterization and shows the speaker's desire for death. However, it does not reinforce one of the motifs of the passage.
When making a narration, a motif repetition can be used to show mood or produce the theme of the narration and this can be done primarily through imagery, or language.
Poetry is open to more than one interpretation.
<u>Explanation:</u>
For the most part, the limit of the Poetry will have numerous understandings. The Poetry gives various kinds of writing depends on the interaction of words and musicality. It frequently utilizes rhyme and meter (a lot of rules overseeing the number and game plan of syllables in each line).
In Poetry, words are hung together to shape sounds, pictures, and thoughts that may be excessively mind-boggling or theoretical to portray straightforwardly. The objective of an understanding is to show up at a subject, the message, behind the Poetry. These are a couple of key parts to concentrate on when starting to decipher a bit of idyllic writing.