Answer:
1. 6/10 – 2/5 =
Ans: 2/10, which can be reduced to 1/5.
2. If a tank is 5/8 filled with solution, how much of the tank is empty?
Ans: 3/8 of the tank is empty. Since the whole tank would equal 8/8, or 1, and 5/8 of it is filled, then that
means 3/8 of it remains empty.
3. 1/2 x 3/5 x2/3 =
Ans: 6/30, which can be reduced to 1/5.
4. 5/9 ÷ 4/11 =
Ans: 55/36. You cannot reduce this fraction any further.
5. Convert 27/4 to a decimal.
Ans: 6.75. This answer is arrived at by dividing 4 into 27.
6. Convert 0.45 to a fraction.
Ans: 45/100, which can be reduced to 9/20.
7. 4.27 x 1.6 =
Ans: 6.832
8. 6.5 ÷ 0.8 =
Ans: 8.125
9. 12 + 4.52 + 245.621 =
Ans: 262.141
Step-by-step explanation:
Answer: The answer is 24 :)
Give brainlest if I’m right
Answer:
Luis bought 5 packages of candy and 5 bags of chips
Step-by-step explanation:
1.25 for candy
0.50 for chips
1.25c + 0.50c = 8.75
First I tried to see how many times I could multiply 1.25, the answer that made the most sense was 5 because not only is 5 + 5 = 10, but when it equals the amount of money. So I changed my equation:
1.25(5) + 0.5(5)
6.25 + 2.5 = 8.75
Answer:
C
Step-by-step explanation:
A quadrilateral is a shape with 4 sides.
A is a triangle, 3 sides
B is a pentagon, 5 sides
D is a hexagon, 6 sides
C is a quadrilateral, 4 sides