Answer:he Gold Rush, as it became known, transformed the landscape and population ... by gold-tinted visions of easy wealth and luxury, life as a forty-niner could be brutal. ... prospectors did become rich, the reality was that gold panning rarely turned up ... Vigilante justice was frequently the only response to criminal activity left ...like michael jacksonExplanation:
Answer:
c) Brihadeshwara temple
Explanation:
Brihadeshwara temple is one of the finest example of Chola architecture in Thanjavur. Brihadeshwara temple was constructed by the great Chola king, Rajaraja I. The architecture of temple is resembles the Egyptian pyramids. The height of the temple is about 63 meters and the dome is made of granite.
Brihadisvara Temple is one of the important tourist places in India.
Hence, the correct option is "c".
The phrase from the passage that provides context clues for the meaning of the word impetus is "desegregation across the country."
- This is because the word impetus is a noun in which the phrase "desegregation across the country," modifies accordingly.
- A noun phrase modifier is two or more words that illustrate or describe a noun.
Hence, in this case, it can be concluded that the phrase from the passage that provides context clues for the meaning of the word impetus is "desegregation across the country."
Learn more here: brainly.com/question/18201206
Answer:
Advancements in architecture due to better-tools is to which the ability to smelt metal led as innovation in early civilizations around the world
Explanation: