Answer:
A university study published in an academic journal sampling 1,835 adults conducted in 2015 combined with statistical data on business trends over time.
Explanation:
The university study was produced through extensive research, including the presence of a large number of volunteers and a thorough analysis of statistical data. With that, we can say that this is the most reliable source, among the sources presented. This is because this source, in addition to having scientific evidence on, presents impartial arguments resulting from research and not an opinion.
Answer:
9
Explanation:
its 9. the answer is 9. because 9 is 9.
You're starting college, or a new job, in a month. indicates the audience in the passage.
What would you say about your target audience?
Both demographic and psychographic data should be used to inform your target audiences. The former category superficially describes your intended audience, while the latter describes their motivations. Gender, age, income, and marital status are all examples of demographic information.
The audience in the passage we're looking at here is made up of young people in their late teens or early twenties. We know this because these are people who are about to "start college" or "start a new job."
Therefore, the above-mentioned sentence from the passage most clearly indicates the audience.
Learn more about the audience from the given link.
brainly.com/question/1802560
#SPJ1
Answer:
uhh ,can you list the sentences?