Answer:
1.true
2false
3true
4true
Explanation:
2. his members has a lot of family
Answer:
Message: Gerry bought a can of milk at the store.
Receiver: Shopkeeper.
Feedback (if any): Found the product is already expired and reported it to the storekeeper.
Explanation:
Elements of communication are the factors or aspects on which any information is passed on from one to another. This allows the successful 'transfer' of the information and completes the cycle of transmitting information whether it be from a source to a receiver.
In the given passage, the elements of communication are as follows-
Message: Gerry bought a can of milk at the store.
Receiver: Shopkeeper.
Feedback: Found the product is already expired and reported it to the storekeeper.
These excerpts work together to develop a central idea by discussing that Memmott explains that the tragedy is not well known today and then shows why it is worth remembering.
<h3>What is the summary of the Dominican republic’s ‘parsley massacre’?</h3>
Dominican soldiers mostly from distant parts of the nation flowed into the area Between October 2 and October 8. A cruel dictator in the Dominican Republic murdered hundreds of Haitians.
The Border of Lights ceremony is described in the first passage. Whereas second passage reflects the circumstances that gave rise to the beginning of this festival.
Learn more about the "parsley massacre", here:
brainly.com/question/13043319
#SPJ1
I think the answer is C) Supporting details, I’m sorry if it’s wrong
B.) it gives details about a person’s life