Answer:
The detail that best supports the answer to part A is:
“The Internet has radically changed how news sources communicate with their audience, and it has made it harder to define ‘news media’ exactly.” ( Paragraph 1)
Explanation:
The passage talks about different sources of 'news media'. It can be newspapers or radio or various internet sources which either read or write about the recent events happening across the globe. The passage also says that news media tries to unbiased as much as possible but it is very difficult to decide whether a given information is unbiased or not.
The detail from text which supports this is Option A. It says how internet being so wide these days that it becomes difficult to make out which news from 'news media' is correct and unbiased.
Answer:
They wanted to help Europe and their allies recover from the War. In order to help Europe recover from the war, the United States came up with the Marshall Plan. It is named after Secretary of State George Marshall. The Marshall Plan offered help and finances to European countries in order to recover from World War II.
Explanation:
The reconstruction of Germany after World War II was a long process. Germany had suffered heavy losses during the war, both in lives and industrial power. ... At the Potsdam Conference, the victorious Allies ceded roughly 25% of Germany's pre-Anschluss territory to Poland and the Soviet Union.
Answer: C.) British officers were often forced to serve in subordinate roles to their colonial counterparts.
For the most part, this was the opposite. The frustration was on the part of the colonial forces as they were often forced to serve in subordinate roles.
The clash of command was a serious problem for the militias. British officers generally regarded themselves as higher than colonial ones, which colonial officers considered an offence. The solution was to divide each militia unit into smalled commands, and to recommisision militia officers with a rank of captain and above with a rank of captain. This demoted all the high-ranking colonial officers and placed them as subordinate to British captains. The new system was extremely unpopular with colonials and caused many of them to resign from the military.