The answer to your question is number 4
First of all, the passage mentions street children by saying "children pitching pennies" and "kicks and cuffs are their daily diet". Also, pollution is touched in this passage as it mentions "summer stenches" which are bad smells that come because of urbanization and the drains that have foul smells (hence they mention "sink"). We also see how neighborhood noises and noisy people from all around the area show up in urbanized areas because of cramped spaces. Hence, quarreling is mentioned here as well as instances of profanity.
Answer:
First off the railroads allowed people to be transported from one city to another in half the time from them walking. This allowed families to see each other and friends to visit. However one problem was how African Americans were treated they were sat in different train cars because of their skin color making a huge drift between whites and African Americans. Nature was affected because trees had to be removed to build the railroads and many forests suffered because of this. Not to mention the smoke from the trains which would pollute the air. Hope this helps.
Explanation:
Answer:
here i dont know if it helps but
Explanation:
The National Road was the first highway built entirely with federal funds. The road was authorized by Congress in 1806 during the Jefferson Administration. Construction began in Cumberland, Maryland in 1811. The route closely paralleled the military road opened by George Washington and General Braddock in 1754-55.