Fear is something that happens instantly and is a defense mechanism and a phobia is an intense fear of something, phobias are generally built over time and can be very harmful. The amygdala keeps track of all of the bad things that happen too us and trigger us whenever we encounter that specific thing.
The correct answer is D. Builders were held legally accountable for their work.
This is the correct statement, as the passage clearly discusses the repercussions of builders who do not do a good job. In the passage it discusses how a building that falls due to poor construction will result in the death penalty for the individual who built the house. This ensures that the builders take their time and do the job well in order to face the death penalty.
Blitzkrieg~an intense military campaign intended to bring about a swift victory.
B would be the awnser because it is the only true statement here
Answer:
The answer to your question is D. Appalachian Mountains
Explanation: