Answer:
increase in the number of neurons in the hippocampus
Explanation:
Studies shows that loss of number neurons in the hippocampus contribute to the pathophysiology of depression. Therefore, studies have been carried out to determine the effect of antidepressants on hippocampal neurons. Studies shows that antidepressants increase cell proliferation and also increase hippocampal neuron number i.e increased in the number of neurons in the hippocampus, by the process called neurogenesis.
Therefore, since Selective Serotonin Reuptake Inhibitors (SSRIs) is an antidepressant, when administered to rats it is most likely to find an increase in the number of neurons in the hippocampus when analyzing the brain tissues.
Answer:
Delaware, Pennsylvania, New Jersey, Georgia, Connecticut, Massachusetts Bay, Maryland, South Carolina, New Hampshire, Virginia, New York.
The passage presents the phrase "conquer the land" to mean to make it productive and profitable.
<h3>What does the passage say?</h3>
The speaker in the passage talks about having to conquer the Great plains by making it more suitable for agriculture through new methods of farming.
This means that the plan is to make the land profitable and productive in terms of agriculture.
Find out more on the Great Plains at brainly.com/question/17373867.
Answer:
yes very much so. The 16th president of America, also known as Abraham Linclon was the president that officially ended slavery in America.