1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Yuri [45]
3 years ago
11

In the passages above, what common central idea do both excerpts share? Cite evidence from BOTH passages to support your respons

e.
In the excerpt from "The Indian Removal Acts" and "The Jungle", John Ross and Upton Sinclair both fought to make a change. What common attempts did BOTH men use toward their ultimate goals? Be sure to use information from BOTH passages. Refer to the writer's checklist above as you write.

English
1 answer:
nevsk [136]3 years ago
5 0

In both the paragraphs, the problem of inequality, injustice has been talked about, that how people of one community ill treat the people of the other community.

<u>Explanation:</u>

In paragraph 1, the author talks about the ill treatment that employers and the owners of the big companies do with the employees who are working in their company. Injustice is done to them. The employers who had the motive of earning profits treated the employees badly.

In the second paragraph also, the injustice done to the people who were the inhabitants of the Cherokee. They were forced to move from their own land because of the white people who wanted to settle down there and wanted to extract the gold found from that land.

You might be interested in
Write a 200 word essay on your thoughts on cyberlaws – do you believe social media companies have too much power to regulate w
Elden [556K]

Answer:

Essay on my thoughts on cyberlaws is written below in details.

Explanation:

In the new years, the ascent of social media has been remarkable. The social media companies like Face-book and Twit-ter have grown such a lot that they presently have billions of users and have acquired various sorts of powers to control because of their size and incomes. Additionally, their effect on the general public makes it significant that these companies are appropriately regulated and there is a necessity of cyber laws. I feel that social media companies have too quite a bit of power to regulate free speech on their platforms. The companies like Face-book and Twit-ter often regulate free speech through various components like damaging posts and so on by developing their own implicit rules. In the past, these platforms have been under investigation for supporting and restricting particular sorts of philosophies. It is because of this reason that they should be regulated by the government. In numerous nations posts on these social media platforms have brought about the creation of social agitation. Every one of these factors makes it significant that the governments should regulate these platforms for restricting the boundless power that these platforms have acquired. There is a need to guarantee that there are appropriate cyber laws that can forestall the utilization of social media platforms as a tool for causing disharmony, advancing brutality, fakes, and medication selling, and so on.

6 0
3 years ago
What’s the correct answer please
Delicious77 [7]

Answer:

b I hope this helps you and thanks for the question

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
(1) The umbrella dates back more than 3,000 years to Mesopotamia. (2) That ancient land was located in the Middle East. (3) The
Stella [2.4K]

Answer:

The answer is indeed letter B.

Explanation:

Our purpose is to combine sentences 8 and 9 from the excerpt:

<em>(8) Umbrella comes from the Latin word umbra. </em>

<em>(9) Umbra means “shade.”</em>

Since the noun "umbra" appears in both sentences and functions as the subject in the second one, an effective way to connect the sentences would be by substituting the repeated word for a relative pronoun. Since "umbra" does not refer to a person, we may eliminate the relative pronoun "who" and choose between "that" and "which". Option B does precisely that: it uses the pronoun "which" to substitute "umbra" and connect the sentences:

b. Umbrella comes from the Latin word umbra, which means “shade.”

5 0
3 years ago
Read the following speech by Romeo in Act II, Scene ii. O, speak again, bright angel, for thou art As glorious to this night, be
Phantasy [73]
I believe you should pause B. at the end of lines 2 and 7.
You should pause at the end of line 2 because there is a coma at the end, and at the end of line 7 because there is a full stop, the end of his monologue. 
There shouldn't be any other pauses in between, because the thought is transferred into the following line, which is known as enjambment. 
5 0
3 years ago
Questions about the book Fahrenheit 451 please help answer
otez555 [7]

Answer:

1= 40 years ago

2= true

3=he knew the call wasn't a joke

4= listen to him and help him understand the reading

5= true

6= ripped pages out of Bible until he agreed to help

7= ?

8= the Bible and radio

9= walls of parlor

10= false

11= true

12= because she hears emotion in his words

13= false

7 0
3 years ago
Other questions:
  • What type of writing aims to convince the audience?
    7·2 answers
  • In which revision is Clause 1 dependent on Clause 2?
    10·2 answers
  • Select the sentence from the paragraph that contains a noun clause.
    11·1 answer
  • This excerpt is an example of which value important to ancient Greek society?
    6·1 answer
  • Read the excerpt from "Mother Tongue."
    13·2 answers
  • A nurse, police office, and teacher would all have _____ interests.
    15·2 answers
  • What is the controlling idea of this passage?
    8·2 answers
  • In the excerpt below, what is the most likely function of the sentence "Another
    13·2 answers
  • Read the spelling pattern rule.
    11·2 answers
  • What is the best way to learn Enghlish ?
    7·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!