Answer:
To the seventh man, the wave symbolizes, or represents a challenge, or in his words , "Something from a far off world."
The correct sentence is "facts and opinions are not necessarily in opposition". That is so because one can agree with a fact.
On the other hand "fact" may not be a synonym of "opinion". In research you can use "facts", "opinions" or both. It is so because one does not exclude the possibility of using the other. They are not necessarily anthonyms/ opponents. an opinion is not more important than a fact, but on the contrary, because facts can be proved easier than opinions.
The correct answer to this open question is the following.
Unfortunately, you forgot to attach the 8 visual contents. Where are they? Without them, we do not have teh references
Although you forgot to attach these important visuals, we can comment on the following.
A. Improves the quality of life. Medical apps and devices can help you tell your temperature, your heart rate, your blood pressure, and more.
B. Promotes greater political participation. We can say that it is social media, that gives the chance to know the platforms of political parties and candidates. People could send feedback and actively participate in politics through social media.
C. Provides economic opportunities. Technology that allows people to work from home, or remote in any place of the world. Through the use of this technology, you can connect your PC, laptop, or mobile device and work for one or different companies, not necessarily be present in an office.
D) Improves the learning environment. We can say that education platforms help to improve education with a series of applications that facilitates the learning process.
Answer:
Nadia Arumugam will completely agree with this cartoon because she clearly stated that 'no one is completely banned from taking unlimited amounts of soda since they are not restricted from ordering two or more bottles of soda if they so desire'.
Explanation:
In the cartoon the picture of a man drinking a giant-sized soda before the ban, was compared to him after the ban buying two cans of soda. There was clearly no difference between the two because the objective of the ban which was to reduce obesity was defeated. The man remained obese.
This is in line with Nadia's argument that the ban does not prevent anyone from drinking an unlimited amount of soda since they could simply buy two or more cans if they so desire.
The narration affects Oskar's credibility in the passage from "Extremely Loud and Incredibly Close" since his attempt at self-reflection makes him seem honest.
<h3>What is narration?</h3>
We can define narration as the process or action of telling someone a story. The person who does it is called a narrator. In the passage we are analyzing here, the narrator is called Oskar, and he is showing a state of self-reflection.
Oskar explains that certain things - related to the attack on September 11 - make him panicky. He tries to honestly convey his feelings and sensations, which is why we can choose the third option as the correct answer.
Learn more about narrators here:
brainly.com/question/1528687