Show us the passage and we can help! PM me a picture of the passage & the question again and I’ll help you out.
Answer:
Rectangular (Government) Survey System. System established in 1785 by the federal government, providing for surveying and describing land by reference to the principal meridians and base lines.
Answer:
C.An agreement between the United States and Mexico to introduce free trade.
Explanation:
The North American Free Trade Agreement's purpose is to reduce trading costs, increase business investment, and help North America be more competitive in the global marketplace. The agreement is between Canada, the United States, and Mexico.The agreement is between the United States, Canada and Mexico, and was initially created to help lower costs of trade and bolster North American trade. The agreement eliminated almost all tariffs and taxes on imports and exports.
During the discussions that ensued, experts agreed that one of the main reasons for Africa's slow industrialization is that its leaders have failed to pursue bold economic