1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
lara [203]
3 years ago
8

5x - 2y = 3, -5x + 4y = 9 solutions

Mathematics
2 answers:
sveticcg [70]3 years ago
6 0

(5x - 2y) + (-5x + 4y) = 9 + 3

-2y + 4y = 12

2y = 12

y = 12 : 2

y = 6

Vinvika [58]3 years ago
3 0
5x-2y=3
-5x+4y=9

2y= 12
divide it by 2

y= 6


put y in any equation

5x-2 (6)=3

5x-12=3
5x= 3+12=15
divide by 5
x=3

y= 6
You might be interested in
Graph the solution for the following linear inequality system. Click on the graph until the final result is displayed.
S_A_V [24]

Answer:

Step-by-step explanation:

x+y>0, x>0, when y=0

x+y<-5 x<-5 when y=0

since the sign is only< then it is dotted line, and since one is greater and is less than they actually do not intersect

5 0
3 years ago
Help me please. Very much appreciated​
olya-2409 [2.1K]

Answer:

63mm

Step-by-step explanation:

7mm+8mm=15.

15×15=225

12×12=144(area equals base times height) add 225-144=81(here we are using the Pythagoras theory) so you search for the square root of 81 which is 9 meaning the height is 9. since we say area is 1/2base times height we should take 1/2 ×9×12=63.if the answer doesn't match with the answer in your book please tell me right away so that I can try another method thank you

4 0
3 years ago
How to work out 1.25 at the simplest fraction
Fed [463]
1 1/4 because the 1 would be the 1 in 1 1/4 and .25 is 1/4 so.........

1  1/4
6 0
3 years ago
Need help ??????????????
lesantik [10]

Answer: the answer is the first one ,the third one , and the fourth

Step-by-step explanation:5x5 25

15x15 225

6 0
3 years ago
I need to find the answer to this question and please explain how.
deff fn [24]

Among the given statements, the true statements are:

  • If a number is divisible by 3 and 4, then it is divisible by 12.
  • The number 119 is a composite number.

In the question, we are asked for the true statements among the given options:

1. All even numbers are composite numbers.

Answer - False

Reason - 2 is an even number, which is not a composite number.

2. If a number is divisible by 3 and 4, then it is divisible by 12.

Answer - True

Reason - If any number, n, is divisible by any two numbers, x and y, then it is also divisible by their LCM, and the LCM of 3 and 4 is 12.

3. All prime numbers are odd numbers.

Answer - False

Reason - 2 is a prime number, which is not odd.

4. The number 119 is a composite number.

Answer - True

Reason - The number 119 is a composite number, as it is not a prime number, as it is divisible by 7 and 17 too, other than 1 and itself.

5. 12 is a factor of 6.

Answer - False.

Reason - When 6 is divided by 12, the integral quotient that we get is 0, and the remainder is 6, but for any number x, to be a factor of y, on dividing y by x, the remainder should be 0.

6. If a number is divisible by 6 and 4, then it is also divisible by 4.

Answer - False

Reason - If any number, n, is divisible by any two numbers, x and y, then it is also divisible by their LCM, and the LCM of 6 and 4 is 12.

Thus, a number divisible by 6 and 4 is divisible by 12 but not necessarily by 24. Example 12 is divisible by both 6 and 4 but not divisible by 24.

Thus, among the given statements, the true statements are:

  • If a number is divisible by 3 and 4, then it is divisible by 12.
  • The number 119 is a composite number.

Learn more about divisibility at

brainly.com/question/26789053

#SPJ9

8 0
2 years ago
Other questions:
  • What is the solution to the equation?<br><br> 1/4 (3x-16)+1/4x=5 1/3
    7·1 answer
  • MATH<br><br>ANSWER and I will give you brainiliest ​<br>​
    6·1 answer
  • If a graph of y = -6x + 5 were changed to a graph of y = -4x + 5, how would the
    5·1 answer
  • Is the sentence simple, compound, or complex?
    8·2 answers
  • 2. Sandy made a reflective sticker for her bicycle in the shape of a triangle. Two of the three side lengths were 3 cm and 4 cm.
    12·1 answer
  • Jenny buys a new shirt that costs $22. If sales tax is 8%, how<br> much will the tax be?
    8·2 answers
  • Find the exact value of cos A in simplest radical form
    7·1 answer
  • 12. The approximate distance of moon from the earth is 384, 467, 000 m and in exponential form this distance can be written as .
    12·1 answer
  • Will give brainliest if correct.
    11·1 answer
  • Solve 3|x + 1| –2 &lt; 4.
    11·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!