1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
just olya [345]
3 years ago
8

By the late Neolithic Period, some groups started to have more power and resources than others. Below is a list of events that s

hows one way a family might have gained more power by the end of the Neolithic Period. Place the following events in order.
Social Studies
1 answer:
artcher [175]3 years ago
6 0
Where’s the list ????????????
You might be interested in
Select the correct answer, What is civic participation? O A a procedure followed by cítizens for voting ín elections B. regular
VLD [36.1K]

Answer:

d. active involement in the goverment processes and the community

Explanation:

4 0
3 years ago
Sociology answers for quiz...What it is called Types of Social Interaction
klemol [59]

Answer:

The most common forms of social interaction are exchange, competition, conflict, cooperation, and accommodation.20-Jun-2015

Explanation:

1) Please select the word from the list that best fits the definition.

Social process that gets things done.

CORRECT ANSWER: Cooperation

2) What alternatives does Tannen offer to the argument culture?

CORRECT ANSWER: B ) Cooperation and agreement.

3) Accommodation is a state of balance between cooperation and conflict.

CORRECT ANSWER: True

4) Competition occurs when two or more people or groups work together to achieve a goal that will benefit more than one person.

CORRECT ANSWER: False

5) Which of the following is not a form of social interaction?

CORRECT ANSWER: C) Narcissism

6) Conflict is:

CORRECT ANSWER: The deliberate attempt to control a person by force, to oppose someone, or to harm another person.

7) A state of balance between cooperation and conflict is

CORRECT ANSWER: Accommodation.

8) Competition occurs when two or more people or groups oppose each other to achieve a goal that only one can attain.

CORRECT ANSWER: True

9) Reciprocity is.

CORRECT ANSWER: B) The idea that if you do something for someone then that person owes you something in return.

10) Deborah Tannen, a professor of linguistics,

CORRECT ANSWER: C) Both a and

5 0
2 years ago
He does not think mccandless is arrogant as many, especially in alaska, but he does seem that he was young, and had many of the
Fudgin [204]
That is from "Into the Wild"
4 0
3 years ago
Answer to this question is required.To what extent do you possess each of the following knowledge, skills and abilities (KSAs)?
Digiron [165]

Answer:

(1) Knowledge of and experience with analytical concepts, principles, and practices (methods) that provides the ability to analyze and evaluate qualitative and quantitative data to make logical inferences and/or draw logical conclusions.

Explanation:

This could be seen in the ability whereby scientists are trying to gain insight in this current pandemic through analysing and evaluation of the qualitative and quantitative data inorder to be able to find the solution.

7 0
3 years ago
The personal responsibility and work opportunity reconciliation act passed in 1996 turned welfare programs over to the states. p
Harlamova29_29 [7]

The personal responsibility and work opportunity reconciliation act turned welfare programs over to the states.

<h3>What is The Personal Responsibility and Work Opportunity?</h3>

The Personal Responsibility and Work Opportunity serves as an act in 1996 which stop the federal government from reaching out to disadvantaged parents directly.

Therefore, The Personal Responsibility and Work Opportunity act allowed the state to handle the disbursement process.

Learn more about The Personal Responsibility and Work Opportunity at

brainly.com/question/15525383

#SPJ4

5 0
2 years ago
Other questions:
  • Why do most nations use fiat money today?
    5·2 answers
  • This chart shows major court jurisdictions in Georgia. What would the BEST description of the dotted lines on the chart?
    6·2 answers
  • When the committee discussion begins, three people are strongly in favor of hiring Band A to play at the fall dance and three pe
    7·1 answer
  • What impact did the writings of Baron de Montesquieu have on the Founding Fathers of the American political system? *
    5·1 answer
  • While in treatment for panic disorder, Leroy is asked to engage in behaviors that activate the sympathetic nervous system. In ot
    8·1 answer
  • Logan just sat down to work on his term paper when his friends call and invite him to a party. If Logan decides he will only go
    8·1 answer
  • All of the people of the Middle East want to learn Western ways.<br><br><br> True <br> False
    14·1 answer
  • What happened to Atlanta as a result of the bourbon triumvirate?
    6·1 answer
  • Scientific observations inspire scientific hypotheses and theories. Please select the best answer from the choices provided T F.
    15·1 answer
  • I need help with this! Just zoom in to read. ILL GIVE YOU FIVE STARS OR BRAINLIST!
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!