Answer:
Traffic and people walking on streets?
Explanation:
Answer:
Dietary fiber increases the weight and size of your stool and softens it. A bulky stool is easier to pass, decreasing your chance of constipation. If you have loose, watery stools, fiber may help to solidify the stool because it absorbs water and adds bulk to stool. Helps maintain bowel health. Hope this helps please give brainliest!!
Explanation:
Answer: At those speeds, a trip from New York City to Los Angeles would take from 5 to 10 seconds.
Explanation:
''At those speeds, a trip from New York City to Los Angeles would take from 5 to 10 seconds.'' is a detail that is not supporting the main idea because it is excessive. The main idea of the paragraph is describing the type of weather event between the sun and the wind including speed and type of the wind.
- Because of that, we can feel that the described trip from New York City to Los Angeles is a sentence that does not belong in this passage and this one sentence is acting outstandingly in the passage.
Other sentences are well connected and that is why they are incorrect answers.
Answer: My backpack was still sitting where i had sat it
Explanation: