Answer: The sea was like a rippling blanket of brochure-blue. Squabbling seagulls flew overhead, harassing the beachgoers in their endless hunger. Gannets were dive-bombing the stretched surface of the sea far out from shore. The horizon was edged with a silver tint and a cormorant was flying into that place where sun and water meet. His wings were a blur of motion and he soon faded from sight. The opera of the sea washed over me and the wave-music was welcome.
Answer:
is planning revenge
Explanation:
Bilbo does confront Smaug the dragon and, like his encounter with Gollum, he matches wits with him in conversation. During the conversation, however, he looks for the vulnerable spot on Smaug's body. Bilbo knows Smaug must be killed and, rather than avoiding it, Bilbo develops a strategy for accomplishing it.
All members of the animal kingdom need sleep to help their brains function properly.
Very often the first sentence of a paragraph is the topic sentence. Another way to figure out the topic sentence is to find the sentence that is the main idea of the entire paragraph, like an overview of the information in it. It’s usually pretty general and doesn’t have specific statistics or pieces of information.
Based on that passage, I'd say the young man is active because he's jogging, and friendly he smiled in encouragement to elderly men. Nothing in the passage indicates that he is either intelligent or snobbish.