The Magna Carta limited the power of the king, and gave more rights to the citizens, so this allowed people to have experience with more freedom, and want to achieve it.
Answer:
B. The government is trying to clean the lakes and make their water safe for drinking again.
D. The people of China are insisting on the use of renewable energy.
These are the two sentences in the passage that talk about China's efforts to curb environmental degradation. The beginning of the passage states that China is a major pollutant, and that this has caused a lot of damage to its ecosystems. However, towards the middle part of the passage, the text discusses what things are changing in order to reduce this problem. The first strategy that is discussed is how the government is trying to clean lakes and rivers. The second one is that the population is protesting the use of fossil fuels and trying to encourage the use of renewable energy.
Answer:
Explanation:
The Senate of the United States shall be composed of two Senators from each State, elected by the people thereof, for six years; and each Senator shall have one vote. The electors in each State shall have the qualifications requisite for electors of the most numerous branch of the State legislatures.
Answer:
it's a propaganda all of it
Answer:
id say that safe/connected roads and missionaries helped spread it
Explanation:
1.roads were alot less prone to thieves and stuff making it easier for people to travel from place to place to spread ideas
2.missionaries were a big part in spreading religion because they went to talk to people and draw them to christianity