When Anne begins her diary, she is a bright-eyed thirteen year old. She like boys, loves school, and loves, spending time with her friends. Upon their arrival at the annex, she is hopeful and optimistic, but over time, you can see that hopeful optimism disintegrate into loneliness, isolation, and deep thinking. This very young girl, who entered the annex a bit silly and definitely hormonal and was quick to challenge and argue with the other residents. She also falls in love for the first time.
Lastly, you might want to address the relationship she had with her parents. Anne was a daddy's girl..... she fought with her mother in a young, teenage girl's typical fashion. Over time, she comes to appreciate and understand her mother.
The word choice in the passage creates a mood of loneliness.
Explanation:
The passage from the poem 'Annabel Lee' by Edgar Allan Poe describes how the speaker feels sad and lonely because of the death of Annabel Lee due to the chilling winds.
The speaker mourns in grief as she lies in the grave beside the sea.
The death of Annabel Lee brings a tragedy in the life of the speaker, making him feel lonely due to the pain of losing a lover.
Answer:
*says in passive voice* hey
Explanation:
The answer is B. Metaphore
Here is why:
a figure of speech in which a word or phrase is applied to an object or action to which it is not literally applicable.
"“I had fallen through a trapdoor of depression,”