Answer: C. It is not possible for any top computer hacker to gain access to a computer equipped with the recognition software solely by virtue of skill in replicating the structure of fingerprints
Explanation:
Option A is incorrect. There's no information on the speed and analysis of the fingerprint.
Option B is incorrect. No information regarding computer installation was given in the passage.
Option C is correct. With the information, it can be concluded that it is impossible for a top hacker to have access to the protected computer.
Option D is Incorrect. Information regarding time and investment costs that were incurred during the software development wasn't given in the passage
Option E is Incorrect. The passage didn't give information on the errors that the software produced.
Answer: Network access control (NAC)
Explanation:
The solution that should be used is the network access control. Network access control helps in keeping devices and users that are unauthorized out of ones private network.
In this case, since one will like to prevent the laptops from connecting to the network unless anti-virus software and the latest operating system patches are installed, then the network access control can be used. One can only give access to the device that it wants to give access to and prevent others from connecting.
Answer:
I first saw the Polaroid SX-70—the one-step instant camera introduced in 1972 by the company's co-founder, Dr.
Explanation:
Answer:
802.11ac is fastest cinnection
Is there pictures or anything esle to read in order to figure out the answer