Answer:
Hrothgar's speech emits values such as peace, friendship, bravery and loyalty.
Explanation:
When interpreting Hrothgar's speech, we can see that he reminds Beowulf of the success for the peace established in his kingdom. He is not blinded by Beowulf, but he is extremely grateful, happy and privileged to meet a warrior so brave and strong, capable of buying a fight from a people that was not his, and winning it. For all these achievements, Hrothgar shows an intense relationship of loyalty between him and Beowulf and the desire that the friendship between them will last and remain alive through the years.
The information which the following passage (paragraph 6) mainly conveys is <u>C. The passage describes a notable difference between English and early colonial literature.</u>
This is because from the complete text, there is the narration of the literature of the English and North American settlers and how different they were and this can be seen in option C as the influence of Shakespeare was evident in English literature.
<h3>What is a Narration?</h3>
This refers to the storytelling that is done with the aid of a narrator in order to advance a plot
Hence, we can see that The information which the following passage (paragraph 6) mainly conveys is <u>C. The passage describes a notable difference between English and early colonial literature.</u>
This is because from the complete text, there is the narration of the literature of the English and North American settlers and how different they were and this can be seen in option C as the influence of Shakespeare was evident in English literature.
Read more about narration here:
brainly.com/question/24446368
#SPJ1
The answer choices are:
A. The passage explains that Shakespeare was an important influence on early colonial literature.
B. The passage explains the impact of England’s taxation on early colonial literature.
C. The passage describes a notable difference between English and early colonial literature.brainly.com/question/24446368
D. The passage suggests that English literature was more interesting than early colonial literature.
Out of the choices given, the fallacy is an example of bandwagon. She loves to knit, but says she doesn't like to. The correct answer is D.
Answer:
D - “While that link gave the English a stake in slavery, it also gave the antislavery forces an opportunity.”
Explanation:
I just took the test!
<span>A statement of the exact meaning of a word, especially in a dictionary.</span>