1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Margarita [4]
3 years ago
10

Read the following sentence from the passage. Animals would not be able to breathe if it was not for this process. How does this

sentence help to develop the idea that photosynthesis is essential to animal life? A. It shows that animals depend on this process for food. B. It shows that animals depend on this process for oxygen. C. It suggests that photosynthesis takes place in the lungs. D. It suggests that photosynthesis occurs in all animals.
English
1 answer:
Alekssandra [29.7K]3 years ago
4 0

Answer:

B. It shows that animals depend on this process for oxygen.

Explanation:

Photosynthesis is the process by which plants use sunlight to make food from carbon dioxide and water which are given off by animals. The reaction of photosynthesis causes oxygen gas to be released, which is vital for animals as they cannot breathe without it.

Hope that helps.

You might be interested in
Which definition for dominate is most accurate for how it is used in the first paragraph of the article? a. to be more prominent
Sergio039 [100]

Answer:

B

Explanation:

4 0
2 years ago
Read 2 more answers
why does the author edward abbey feel he is qualified to evaluate how the land has changed after the building of the glen canyon
cricket20 [7]
Because the author has researched the area and talked to people who know the land
6 0
3 years ago
Which statement is it, will mark brainlist to first 1
Juli2301 [7.4K]

Answer:

D Both passages have a theme of surviving in a dysfunctional

Explanation:

The first passage is about him surviving with the robots and computers controlling everything. The latter passage is her surviving during WW2 as a Jew.

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Why do you think Harriet Tubman referred to her strength<br> lasting?
serious [3.7K]

Answer:

i hope this helps

Explanation:

Harriet Tubman is credited with conducting upward of 300 enslaved people along the Underground Railroad from the American South to Canada. She showed extraordinary courage, ingenuity, persistence, and iron discipline.

6 0
3 years ago
Read 2 more answers
7. Do you have any reservations about taking this course? Explain. How can I help?
MrMuchimi

Reservations in this context could mean doubts, such as 'My mom had reservations about going out to shop."

This means that their mom was not sure if she wanted to go shopping or not because she has reasons not to.

8 0
3 years ago
Other questions:
  • What happens to the Lady of Shalott after she leaves Shalott?
    14·2 answers
  • Read the excerpt from "Sonnet 29.” When, in disgrace with fortune and men's eyes, I all alone beweep my outcast state, And troub
    7·2 answers
  • Hey! Can someone please help me with this question? Thanks!! :)
    10·1 answer
  • Seeing someone yawn or even think about yawing can make you yawn too <br> correct sentence
    14·1 answer
  • Who has amari texted last? children of blood and bone ASAP
    6·1 answer
  • REREAD THE FIRST TWO PARAGRAPHS
    13·1 answer
  • Can someone help me with the next line in a poem? I have this so far, and just need the next line. It has to rhyme with the prev
    6·2 answers
  • HELLLLLLPPPPPPPPPPPPPP
    12·1 answer
  • Please answer over To Kill A Mockingbird
    7·2 answers
  • The people are demoralized; most of the States have been compelled to isolate the voters at the polling places to prevent univer
    6·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!