Answer:
i think its "As Europeans moved beyond exploration and into colonization of the Americas, they brought changes to virtually every aspect of the land and its people, from trade and hunting to warfare and personal property. European goods, ideas, and diseases shaped the changing continent." im not 100% sure but this is my guess!
Explanation:
hope you get it right!!! MARK ME BRAINLIEST!, xo
<span>it was located at the corner of North Queen and West Walnut Streets at the present site of Lebzelters service station. but it was torn down i think in late 1870 or something</span>
That statement is true
Scientific pursuits give humans more capabilities in understanding the universe. From finding out the history on how certain objects or phenomenon happened on how to utilize things/resources that available in the environment for our benefit
The correct option is A
Western Asia is a mainly arid and semi-arid territory, and may be subject to drought; In spite of this, there are extensive extensions of forests and fertile valleys. The region consists of pastures, dehesas, deserts and mountains. Water scarcity is a problem in many parts of Western Asia, for the population that grows steadily.
The passage presents the phrase "conquer the land" to mean to make it productive and profitable.
<h3>What does the passage say?</h3>
The speaker in the passage talks about having to conquer the Great plains by making it more suitable for agriculture through new methods of farming.
This means that the plan is to make the land profitable and productive in terms of agriculture.
Find out more on the Great Plains at brainly.com/question/17373867.