D. Tessie's fear of being chosen
According to the essay written by Dryden, if a satire was written about a Man. The Man would most likely be hurt but a Fool will not. A Man would secretly be wounded by the words in the satire, a Fool will not. A fool will be glad if a satire is written about him.
Answer:
The woman could pay to repair the damages done on the car , buy the person a new car, or go to jail. Defacement and vandalism ARE punishable crimes that should be paid for.
Explanation:
Just my thoughts
This passage illustrates how Vermeer slowly draws Griet into his world of art and painting and how she becomes fascinated with all the images of the women in domestic settings. Griet analyzes the painting and feels as if she is a part of the picture and even shows envy towards the woman depicted. There is a simile in the passage where she compares a star in the night sky to the painting. She analyzed the painting so deeply that she felt as if it was suddenly disappearing. This painting allows Griet to imagine her life differently more prestigious and luxurious than the one that she is destined to have. The lack of wealth in her life and her contact with Vermeer’s paintings put her in a position where she becomes aspiring and even resentful.
Option 'C' - lectures.
Chidings mean preaching, sermons, reprimands, talk seriously to someone.