Julia is engaged in the stage of the perception process known as interpreting, where she tries to make sense of her experiences and their meaning.
<h3>The interpretation stage</h3>
When it comes to the perception process, the interpretation stage is the moment where we make sense of the world and the experiences we have had in it. This is where we try to see a meaning in what we have lived through.
This is what Julia is doing. She is analyzing her past personal experiences, her involvement with people in the present and even the assumptions she has, all with the purpose of understanding her situation. Julia is interpreting, making sense of her life and situation.
With the information above in mind, we can choose the third answer choice as the correct answer for this question.
The complete question with the missing answer choices is the following:
In an attempt to understand the situation unfolding around her, Julia considered past personal experiences, her involvement with others present, and any assumptions she might have. In doing so, what stage of the perception process was she engaged in?
Learn more about the perception process here:
brainly.com/question/1838569
#SPJ1
According to the passage, European countries have a problem with entrepreneurs starting businessses because there is a lack of entrepreneurs in Europe. In order to promote entrepreneurs, the passage suggest to change school education, change administrative requirements and find investors that are easier to attract.
Is there suppose to be a cartoon attach to this question?
Answer:
read below :)
Explanation:
By 1933 the Nazis came to power by democratic and legal means, and the next year they had appointed Hitler as the "Fuhrer". Since this title would give him complete power over the traditional and conservative factions, the rise of Hitler was also a result of the effort by the extreme right to find a way to improve the worse situation they were by the loss of WWI.
Blaming Jews as the cause of the bad happenings to Germany, and accusing them of worldwide conspiracy turned later into a deep wave of Anti-semitism and propaganda (1937). Laws operated to deny progressively the rights of the former German citizens, and slowly by setting up Ghettos and taking away their possessions would give Nazis popularity among the rest of the factions.
Full persecution across the rest of Europe was designed openly to eliminate any trace of Jews in other countries.
Eventually, the workcamps that gained prisoners from all Europe's Ghettos would turn into death camps.
In 1941 The ‘Final Solution’ agreed by Hitler and his high command would express the deliberated attempt to vanish a whole culture and ethnic groups that historically had been prosecuted.
Since the Jews had no nation, and they were scattered , they were the prey of the horrors of war , and the nations simply witnessed passively the situation.
Perhaps the Holocaust was the trigger for the Jews worldwide to support the cause of a state of Israel , and fight for their right of existence.