<h3>

**Answer: £17.20**</h3>

=====================================================

Explanation:

x is some positive number such that the earnings of Paul, Collin, and Brian are 2x, 3x and 4x in that order

The ratio 2x:3x:4x reduces to 2:3:4 when we divide all parts by x

The total amount of tips was 77.40 pounds

This means,

(Paul's Share)+(Collin's Share)+(Brian's Share) = Total Tips

(2x)+(3x)+(4x) = 77.40

9x = 77.40

x = 77.40/9

x = 8.6

Use that x value to find each of their share of tips

- Paul's Share = 2x = 2*8.6 = 17.20 pounds
- Collin's Share = 3x = 3*8.6 = 25.80 pounds
- Brian's Share = 4x = 4*8.6 = 34.40 pounds

As a check, note how 17.20+25.80+34.40 = 77.40

The last step is to subtract the values for Brian and Paul

34.40 - 17.20 = **17.20**

**Brian earned £17.20 more in tips compared to Paul.**

<span>The value of the car is 3,707.40</span>

**Answer:**

61

**Step-by-step explanation:**

he read first 74 and need to

= 74-30

=44