The thing that Hamlet mean when he refers to the "pangs of dispriz’d love is heartache.
<h3>What is heartache according to the passage?</h3>
Heartache can be described as the feelings that is been caused by the grief of losing someone you love howver iun some of the times it doesn't necessarily cause physical discomfort it can be seen as an emotionally painful experience.
It should be noted that from the passage there was a feeling of heartache as a result of the way that he was treated, in general the person that one actaually care for can cause someone an heartache and the effect can last longer.
We can see felt that from <em>oppressor’s wrong, the proud man’s contumely, The pangs of dispriz’d love, the law’s delay,</em>
<h3 />
Therefore, option D is correct.
Learn more about Hamlet at:
brainly.com/question/806658
#SPJ1
missing options:
courtship
romance
passion
heartache
Answer:
Limestone, sedimentary rock composed mainly of calcium carbonate (CaCO3), usually in the form of calcite or aragonite. It may contain considerable amounts of magnesium carbonate (dolomite) as well; minor constituents also commonly present include clay, iron carbonate, feldspar, pyrite, and quartz.
Explanation:
Answer:
B rewarded
Explanation:
In order for something to be considered democratic, the people involved in the events must have voted for it. I doubt that people in South Korea actually had a voting referendum to decide whether to hold the Winter Olympics or not.
In order for this to be considered inspiring, it must have made other cities and countries want to imitate them. I doubt it could have inspired other countries to do so, maybe they were inspired by Japanese cities that actually hosted them, but they themselves are not an inspiration to others.
In order for something to be considered desperate, it must have been something hopeless, or facing a situation which is extremely difficult to achieve and at the same time the need to achieve it must be great. Generally desperation is something negative, and this article focused on the positive aspects not the negative ones.
The detail from Dante's poem did Doré include is D. The Minotaur seeing Dante and Virgil