1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
myrzilka [38]
3 years ago
15

While initially refused admission to Officer Candidate School, (6)he fought for it, and eventually was accepted, graduating as a

first lieutenant.
Read the passage underlined (6). There may be a mistake in punctuation, capitalization, or spelling. If you find a mistake choose the answer that corrects the mistake. If there is no mistake, choose ‘Correct as is.’
A) Correct as is.
B) he fought for it and eventually was accepted,
C) he fought for it and eventually, was accepted,
D) he fought, for it and eventually was accepted,
English
1 answer:
slamgirl [31]3 years ago
3 0

Answer:

B) he fought for it and eventually was accepted,

Explanation: The commas in the original passage make it too awkward. Option B will make the sentence more cohesive and make it flow better.

You might be interested in
How does Lindo Jong demonstrate two sides of herself? (Public and Private)
krok68 [10]
If it’s 38299394993/28282828$ it will be 72$
6 0
3 years ago
Think about the character of Rainsford. Which character in the story is his foil?
MArishka [77]

Answer:

General Zaroff

Explanation:

5 0
3 years ago
What about Gatsby's parties indicate that he is wealthy? <br><br> In the great Gatsby chapter 3
DedPeter [7]

Answer:

We are told that Gatsby came up from essentially nothing, and that the first time he met Daisy Buchanan, he was “a penniless young man.” His fortune, we are told, was the result of a bootlegging business – he “bought up a lot of side-street drug-stores here and in Chicago” and sold illegal alcohol over the counter.Jay Gatsby's parties symbolize the shallowness of the upper class in The Great Gatsby. Gatsby's parties were the hub for upper-class society. ... It shows the shallowness of the upper-class and the fact that they are obsessed with wealth.

Advice: try reading the book

7 0
3 years ago
Aking a prediction
Marrrta [24]

Answer:

All of these can be checked because they all apply.

Hope that helped.

4 0
3 years ago
Which flash card correctly explains the meaning of the word infectious as it is used in the first paragraph of the passage?
Lubov Fominskaja [6]

Answer:

<u>Contagious</u>- the blue card.

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • The root of the word valiant gives a clue that this word means "holding tightly to something." "acting with strength and bravery
    10·2 answers
  • Select three quotes that support the central idea in Part A.
    15·2 answers
  • Which lines in this excerpt from Shakespeare’s Romeo and Juliet foreshadow the tragic fate of Romeo and Juliet?
    5·1 answer
  • Can someone tell me if these are correct and if they are not what is the right answer
    6·2 answers
  • I'm really bad at English, please help.​
    7·2 answers
  • Describe any ways you can demonstrate an act of kindness. If you were to be asked to do an act of kindness, what would you do?
    15·1 answer
  • In paragraph 20, Chavez uses the word crusader to describe Dr. King. What does this word and its connotation communicate about D
    15·1 answer
  • Plz help easy................ ​
    12·2 answers
  • Why does Benvolio think that Romeo should attend Capulets party?
    9·1 answer
  • Where is the Great Pyramid NOT located
    5·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!