Here is the solution on how much the total amount that Lisa paid:

<span>The total amount for all the items is $53: $10 + $20 + $23 = $53

Now, 7.2% = 0.072

Compute for the sales tax of each item:

$10 x 0.072 = .72

$20 x 0.072 = 1.44

$23 x 0.072 = 1.66

The total sales tax would be: .72 + 1.44 + 1.66 = $3.82

Now add the Sales tax to the total price of the items. $53 + 3.82 = $56.82

</span>Therefore, Lisa paid $56.82.

**Answer: The correct answer is "c) planned orders of the parent".**

**Explanation: The gross requirements of a given component part are determined from **<u>**planned orders of the parent**</u>

Without the release of planned orders from immediate parents, the gross requirements of a given component part could not be determined.

Any pictures?

I need them to see the context.

**Answer:**

D. This agreement is not in the best interest of society, because there will be less competition and the price of cell phones will be significantly below marginal cost.

**Explanation:**

If the market for cell phones is an oligopoly market(Oligopoly market is a market situation where few firms are dominating the market), and the consumption and production of cell phone generate no negative externalizes and the major companies desired to collude and charge a single price for their product then this agreement is not in the best interest of society, because there will be less competition and the price of cell phones will be significantly below marginal cost.

<h3>$ 3100 is invested at 11 % interest and $ 2800 is invested at 6 % interest</h3>

<em><u>**Solution:**</u></em>

Let x = the amount invested at 11%

Then, 5900 - x = the amount invested at 6%

**The total annual return from the two investments is $ 509.00**

Therefore,

11 % of x + 6 % of 5900 - x = 509

Thus, $ 3100 is invested at 11 % interest

5900 - x = 5900 - 3100 = 2800

Thus, $ 2800 is invested at 6 % interest