If you trust other people with your money they could steal it and make you go into debt
No don’t give them credit because you can change things on Wikipedia so it’s not really real facts and you shouldn’t sue Wikipedia anyway because it’s kinda like a scam it’s not always real facts
Answer:
D). Meanings.
Explanation:
The interpretation or meanings that one attributes to a particular word or phrase is highly determined by the knowledge he/she possesses and their sensitivity.
In the given example, the statement 'you look tired' was common to both the women and the words remain same for both however the 'meanings' they attributed to it lead to varied interpretation and understanding of the words. Their sensibility differs from each other and thus, Brook finds it comforting while Bianca takes it as 'criticism'. Thus, <u>option D</u> is the correct answer.
The purpose of this passage is to clarify what a UFO is. The passage tells you that even though UFOs often star in science fiction movies, most UFOs are actually aircraft, kites, clouds, meteors or rocket debris. It also cites a famous case in order to provide evidence for their claim.
Answer:
I mean depends what the interpretation is.