This image is hard to see, perhaps taking a closer picture or describing it will help others answer this question for you.
Explanation:
The Intolerable Acts were punitive laws passed by the British Parliament in 1774 after the Boston Tea Party. The laws were meant to punish the Massachusetts colonists for their defiance in the Tea Party protest in reaction to changes in taxation by the British Government.
Written in middle english
Answer:
Option B
Explanation:
In a federal form of government, the states have vested individual power and authorities but they are not independent of central government in terms of financial aid and specific powers during war, emergency etc.
This form of government exist in USA, India and other democratic countries. The central government disburse certain amount of fund every year to the states under various schemes and programme.
Hence, option B is correct
Answer:
The best answer to the question: Which quotation correctly uses ellipsis to shorten Twain´s words, would be: the second one "and there is no reason why I shouldn´t".
Explanation:
The reason for this being the correct answer comes from understanding the purpose of an ellipsis, or ellipses. Ellipses are punctuation marks, just like comas, or periods, that have the specific purpose of marking portions of a written sentence, paragraph, passage, or an entire text, that are not really needed information, but rather added, and which if removed from the text will not affect the overall comprehension of the meaning of the text. In this case, Twain saying "and there is no reason why I shouldn´t" in regards to how long he expects to live, is added information to the main passage that if removed from it will not affect the overall understanding of his meaning.