Answer:
Because it was very difficult to get.
The passage describes the Hindu belief that every person has a soul, and it is a form of Brahman.
Answer: Option B.
Explanation:
Upanishads are the Sanskrit texts which contains spiritual and philosophical teachings and the main ideas of Hinduism are developed from the Upanishads. The following quote in the passage is a part of the belief held by Hinduism which relates to reincarnation. The ‘self’ in the excerpt relates to the soul. The soul is a form of Brahman, which means it is eternal and infinite. It cannot be created, nor it can be destroyed. The quote states that the soul cannot be destroyed, even though the body is destroyed or killed. When a person dies, his soul remains, and that takes form in different physical body and a new life begins.
Answer:
The answer is "clergy".
Explanation:
The first estate was made up of its Roman Catholic clergy, their smaller community in the Estates-General, ever though. Its clergy, called rabbis, clerics, Muslim leaders, as well as other names, practice faithfully, but give the representatives of an association religious and ethical direction. They maintain the practices and beliefs of a particular religious belief or title.
Answer:
Ben most likely has acrophobia.
Explanation:
Acrophobia is a word of greek origin. Derives from <em>Acros</em>, which means "summit", and <em>phobos</em>, which means fear.
Acrophobia is thus, the fear of heights. These can be a serious medical issue in certain situations, as for example, in the scenario described in the question in which acrophobia is affecting Ben so much that he quit his job.
D. Many people bought cars
Hope this helps :)