Answer:
"On the Bus with Rosa Parks"
In this excerpt, the poet’s narration reveals the poet’s feeling of pride in Rosa Parks.
Explanation:
"On the Bus with Rosa Parks" was a book of poems written by Pulitzer Prize winner and former U.S. Poet Laureate Rita Dove in 1925. It described Rosa Parks, the black woman who refused to give up her seat for a white man and played a pivotal role in the Montgomery bus boycott, galvanizing the Supreme Court to declare bus segregation laws null and void and ensured the end of segregation in buses.
Answer:
They struggle to fit in.
They feel supported by their mother.
They embrace American culture.
Explanation:
The daughters are young girls who want to be free and experience new things. They know that their father is strict because he forbids the daughters to wander through. The character of the mother in the passage is written to describe her as an understandable woman who wants to satisfy her daughters. She is indulgent towards her daughters.
The daughters are young, cheerful and curious, but they have struggled to fit in. From the passage, readers can see that the girls have a problem in school. They are experiencing problems socially with their peers.They want to experience a new culture, they want to go to the shopping mall or to watch a movie.
A. Third person omniscient
Answer:
1 trust the game and u will see
Explanation: