a) One claim that this passage makes is that military slaves had the chance to improve themselves and rise through the ranks of the military as long as they remained disciplined and loyal. According to the text, they would be carefully trained for years, eventually being able to become governors and ministers.
b) According to the passage, states in the Islamic world before 1450 developed by following a system that rewarded loyal slaves. However, we also learn that this system was not always followed by rulers, especially in the years before 1092.
The statement that the Contemporary view of change takes into consideration the environment is a True statement.
The contemporary view of change is different from the Traditional view of change. The traditional view is based on the facts that were given in the old times and the facts remain static in nature as they are not changed. The traditional perspective always looks at the static movements of change. On the other hand the contemporary view believes that even the environment is both static and dynamic in nature. From the beginning of the life, the environment has shown significant changes in itself. Trees, animals, rivers, lakes all have emerged and changed during the state of time. Also this change is uncertain as there is no fixed time for this change.
Learn more about Contemporary view at:
brainly.com/question/28545978
#SPJ4
Answer:
Agents of broker-dealers must register in the State where they are physically located; and also must register in each State in which they make offers of securities. Also note that the fact that the security involved is non-exempt (such as common stock) has no bearing. To offer any security in a State, whether exempt or non-exempt, the agent must be registered in the State.
Answer: The Humboldt Current
Explanation: can you please give me brainliest