Answer:
c. an advertisement
Explanation:
The passage would most likely be found in an advertisement. This is because of the way it is written. The text includes promotional offers and includes statements that favor the product over all others.
Here are quotes that back my explanation:
• “Why not try one today? The first one is on us!” This is a fine example of a promotional offer.
• “This is the best drink in the whole world!” This quote clearly shows the author of the passage is providing a biased opinion to interest the reader, since their is no such thing as the world best drink.
Answer:
Verb: Won
Subject: I believe it's Dalai Lama...
Explanation:
Answer:
The answer is "to demonstrate that narrator's difficulty adapting to American society".
Explanation:
Lensey Namioka's "The All-American Slurp" is a story. A migrant family's uncomfortable experiences in a foreign state are recounted. As just a consequence, "Lakeview" was an expensive chain restaurant. Aside from Chinese restaurants, it was rare for all the customers to make at such establishments in America. Again for the narrator's struggles to adjust to American society, this was necessary to include the details. However, they found it hard to adapt.
Answer: extinguish
Explanation:
It cannot be split into two sensible words.