Answer:
The situation at Central High school might have been different if Webb and other white students had regarded Eckford as a “kid” much like them because Eckford would feel more comfortable going to school without getting judged by other white students.
Explanation:
Answer:
there isnt enough energy for it to keep swinging.
d
Explanation:
Answer:
They have different names and come from different familys
Explanation:
The correct answer would be A. The first step in getting the gist would be to identify the keywords. Getting gist is the same as knowing the main idea of a certain passage. The very first to identify this should be to find keywords that you think is important in the text and speaks of the message of the passage.
The correct answer is: B. No
I really hope this helped you! c: