Answer:
D
Explanation:
The passage is unclear for the following reasons.
1. Slavery was still allowed even though all men were supposedly created equal.
2. At the time, only property owners could vote.
3. The passage says nothing about women's rights, which would start a century long process of desegregation amongst gender.
Answer:
Jefferson had good reason to feel jealous of this newcomer
Explanation:
According to the word choices of Jefferson where he is described to be "taken aback" by praises heaped on Alexander Hamilton and the feeling that he was getting "eclipsed" by the younger guy, it is implied that Jefferson is jealous of Alexander Hamilton, and with good reason.
Montesquieu believed in a separation of powers. He believed some powers should go to the executive branch, some to the legislative, and some to the judicial.
Hope this helps!
Since taking control of new regions without looking to consolidate them into the national political body. American dominion is the financial, military and social logic which expresses that the United States, either specifically or by implication, influences, and controls different nations or their approaches. Such impact is regularly intently connected with the venture into outside regions.
Answer:
East and West Germany merged into one nation
Explanation: