The statement that is implied by the sentence from the story is "Poor people were expected to tolerate any ridicule made by the rich," as stated in option C.
<h3>What does the passage imply?</h3>
The passage from Mark Twain's "The £1,000,000 Bank-Note" is narrated by a poor man. As a matter of fact, he is so poor that, even though he feels mistreated, he does not believe he can do anything about it. After all, those who mistreated him are rich.
We can say, thus, that the passage implies that poor people were expected to tolerate any ridicule made by the rich. So much so that the narrator walks away feeling insulted, but does not do anything to confront those who insulted him.
With the information above in mind, we can choose option C as the correct answer.
Learn more about "The £1,000,000 Bank-Note" here:
brainly.com/question/11826462
#SPJ1
Answer:
Political events of the time
• The original audience
• Common beliefs of the period
Explanation:
The factors to be considered when using historical criticism to analyze a text includes;
• Political event of the period: This implies the structure of government of a particular place during a period of time such as monarchy, democratic and other system of government. It also involves the events that took place during the transfer of political power.
•The original audience: The original audience of the historical text refers to the people who are present during the period of time. Their mentality and culture should be taken into consideration.
• Common beliefs of the period: This takes into consideration the way of life of people during the period such as way of worship, dress, feed, take care of their health and treat other people. This is majorly the belief of what is right or wrong.
Explanation:
Hey there,
Helping verbs help the main verb<span> in a sentence by extending the </span>meaning<span> of the </span><span>verb</span><span>.They also add detail to how time is conveyed in a sentence.
</span>
Hope this helps ^_^
~Top
-- rises
-- rose
-- has risen
We say it is 'rising,' but this is apparent motion, and not true motion. The same is true for the rising and setting of the moon and fixed stars.
There is another spectacular example of apparent motion that is different from true motion. Because the moon 'rises' in the east and 'sets' in the west, it is easy to think that it is "moving" from east to west. In fact, the moon's orbit around the earth is from west to east. The slow (monthly) orbit of the moon along with the 24-hour rotation of the earth give us the impression of the moon's apparent motion.
hope this helped
Travel agency is a private retailer or public service that provides travel and tourismrelated services to the public on behalf of suppliers such as activities, airlines, car rentals, cruise lines, hotels, railways, travel insurance, and package tours. In addition to dealing with ordinary tourists, most travel agencies have a separate department devoted to making travel arrangements for business travelers; some travel agencies specialize in commercial and business travel only. There are also travel agencies that serve as general sales agents for foreign travel companies, allowing them to have offices in countriesother than where their headquarters are located.