Answer:
A rite of passage
Explanation:
The concept of a rite of passage was developed by the French ethnographer Arnold van Gennep. A rite of passage describes a ceremony or ritual that people undergo in order to leave a particular social group and enter another one. The most commonly known rite of passage is that of transitioning from childhood into adulthood. This is most likely what Smita is experiencing in this event.
Answer:
Read the excerpt from the story The Mysterious picture and answer 1x5=5
questions that follow.
the
Tyl in the course of his wanderings from court to court rode to the palace of the archduke of Battenberg on his donkey his clothes and appearance attracted everyone's attention. His cap was set smartly on his head at the three bright feathers on it danced in the breeze as he rode. At the main entrance to the palace the captain of the Guards
called out to him,hei! there you fellow on the donkey we don't allow any loafers here you and your donkey already look like skeletons.
1. How did they reach the palace ? 2. Who stopped him at the main entrance?
3. what was the attractive in Tyl's appearance?
4. pick out the word from the passage which means a a person who wastes his time instead of working
5. Describe the meaning of the word wander.
Explanation:
Ans
This first
The reason why Grant is being irritable is because of the reason that he has diabetes. In order to resolve this, the teacher should help in a way to lessen Grant's irritability, in order to focus on class. The teacher should give Grant something sweet to to eat such as a candy bar or a sugar cube, in order to relieve his irritability that he is experiencing because he is diabetic.