1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
tester [92]
3 years ago
14

Since your brother starts school before you, you should let him shower first.

English
1 answer:
Kobotan [32]3 years ago
7 0

I believe the answer is Pathos. Hope this helps!!

You might be interested in
Change the following assertive into interrogative :
Alisiya [41]

Answer:

1. It was a great sight.

Ans: Wasn’t it a great sight?

2. No one can tolerate this.

Ans: Who can tolerate this?

3. Nobody salutes the setting sun.

Ans: Who salutes the setting sun?

4. Gulliver could hear his watch ticking in his pocket.

Ans: Couldn’t Gulliver hear his watch ticking in his pocket?

5. It is useless to cry over spilt milk.

Ans: Isn’t it useless to cry over spilt milk?

6. The beauty of nature beyond description.

Ans: Doesn’t the beauty of nature beyond description?

7. Everybody has heard of Darwin.

Ans: Who hasn’t heard of Darwin?

8. He has his dinner at seven every evening.

Ans: Hasn’t he has his dinner at seven evenings?

9. I told him to practise regularly.

Ans: Didn’t I tell him to practise regularly?

10. Virtue has its own reward.

Ans: Hasn’t virtue its own reward?

3 0
3 years ago
The phrases “airtight cage of poverty” and “ominous clouds of inferiority” can best be defined as _____.
emmainna [20.7K]
<span>allusions is the answer.</span>
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
What inference can you make when you compare the main idea in sentence two with the main idea in sentence three?
Sergeeva-Olga [200]
I think it is letter D
5 0
3 years ago
An encyclopedia entry on a subject is an example of a secondary source. TRUE OR FALSE
Savatey [412]

An encyclopedia entry on a subject is an example of a secondary source. TRUE OR FALSE

True


7 0
3 years ago
Read 2 more answers
What tone is used in the story to reveal the author's objections against the war?
frez [133]

Answer:

I'm not sure what story you are reading but some common tones for objection include: threatening, stern and serious.

3 0
3 years ago
Other questions:
  • Is the phantom tollbooth a book for children? Why or why not?
    8·1 answer
  • (1) The Mona Lisa was painted by the famed artist Leonardo da Vinci in the early 1500s. (2) It is one of the world's most famous
    9·2 answers
  • I need help ASAP please help me with this!!
    5·2 answers
  • What is an appeal to authority? an appeal to show that a higher power supports the idea an appeal to influence a reader’s feelin
    15·2 answers
  • #14. help me please!!
    11·1 answer
  • I need unique ideas of inventions that don't exist but should
    10·2 answers
  • According to the drafters of the Declaration of Independence, how did the
    15·1 answer
  • What does it mean if you dream about a black cat
    9·1 answer
  • What kind of mindset does Mark need to embrace to be successful? Describe the impact of mindset on success​
    9·1 answer
  • Please help asap
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!