Answer:
His concern for sled dogs...I believe it is his desire to help his furry pal. I was going to mention his worry for his sled dogs, but I lacked the rest of the context. "they do get on the nerves awful" is possibly referring to the sled dogs and how they get on his nerves.
Explanation:
The answer is "i will either take a dance class or go running." apex
Answer: it shows how john is stressed i think this although i can not see the passage could you show the passage
Explanation:
The answer to your question is :
<span>B)to focus your mind on what is about to come in the text</span>
Answer:
Mediation
Explanation:
Mediation consists of an alternative dispute resolution method where a third party (neutral), known as a mediator, gets together with the parties in disagreement to help them come to an understanding that gives an end to the disagreement. Generally, mediators are experts (usually attorneys) and the state rules define who can fulfill this role.