1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Valentin [98]
3 years ago
9

What does point A represent on the graph?

Mathematics
1 answer:
OverLord2011 [107]3 years ago
8 0

Answer:

Do you have a picture

Step-by-step explanation:

You might be interested in
Roy purchased a 2010 model sedan for $21,000. The dealership offered him a $149/month payment plan for 60 months, at the end of
diamong [38]
<h3>Answer:</h3>

$26,870.12

<h3>Explanation:</h3>

A financial calculator can tell you the future value (remaining balance) of the loan after 60 payments is $17930.12. The 60 payments total ...

... $149×60 = $8940

so the total amount paid for the vehicle is ...

... $8940 +17930.12 = $26,870.12

_____

The attachment shows the calculation of the remaining balance added to payments made to get to that balance. Negative amounts are amounts paid.

5 0
3 years ago
Is the ordered pair (-2, 1) a solution to the equation - 3x + y = 5? <br>No <br>Yes​
Otrada [13]

Answer:

No

Step-by-step explanation:

Plug (-2,1) into -3x+y=5. This will make it -3(-2)+(1)=5. This is equal to 6+1=5. 7=5. 7 is not equal to 5. Therefore, (-2,1) is not a solution to the equation -3x+y=5.

If this helps please mark as brainliest

6 0
3 years ago
An ant crawls at a rate of 216 ft per minute.
AysviL [449]
First, we need to understand the speed formula:

The time used = distance ÷ rate

In this case, the time needed would be:

5 1/5 ÷ 2 1/6
= (5×5+1)/5 ÷ (2×6+1)/6
=26/5 ÷ 13/6

When there is division in an equaiton, we can swap the nominator and denominator of the fraction amd change it to multiplication:

=26/5 × 6/13
= (13 x 2)/5 x 6/(13 x 1)

Factorize 26 and 13,we get:

=2/5 x 6/1
= 12/5 ft or 2.4 ft

Therefore the answer is 12/5ft or 2.4ft.

Hope it helps!
8 0
3 years ago
to find the perimeter of the rectangle you can see the formula P=21+2W. find the perimeter P of a rectangle whose length L is 10
Olin [163]

Answer:

rectangle, the distance around the outside of the rectangle is known as perimeter. A rectangle is 2-dimensional; however, perimeter is 1-dimensional and is measured in linear units such as feet or meter etc.

The perimeter of a rectangle is the total length of all the four sides.

Perimeter of rectangle = 2L + 2W.

Example 1: Rectangle has the length 13 cm and width 8 cm. solve for perimeter of rectangle.

Solution:

Given that:

Length (l) = 13 cm

Width (w) = 8 cm

Perimeter of the rectangle = 2(l + w) units

P = 2(13 + 8)

P = 2 (21)

P = 42

Thus, the perimeter of the rectangle is 42 cm.

Example 2: If a rectangle's length is 2x + 1 and its width is 2x – 1. If its area is 15 cm2, what are the rectangle's dimensions and what is its perimeter?

Solution:

We know that the dimensions of the rectangle in terms of x:

 l = 2x + 1

w = 2x – 1

Since the area of a rectangle is given by:

A = l * w

We can substitute the expressions for length and width into the equation for area in order to determine the value of x.

A = l * w

15 = (2x + 1) (2x -1)

15 = 4x2 – 1

16 = 4x2

x = ±2

 

 Note that the value of x must be positive and therefore in our case, the value of x is 2. And now we have:

l = 5 cm

w = 3 cm

Therefore, the dimensions are 5cm and 3cm.

Now, substituting these values in the formula for perimeter, we will get

P = 2l + 2w

P = 2(5)+2(3)

P = 10+6

P = 16 cm

Example 3: Find the area and the perimeter of a rectangle whose length is 24 m and width is 12m?

Solution:

Given that:

length = L = 24m

width = W = 12m

Area of a rectangle:

A = L × W

A = 24 × 12

A = 188 m2

Perimeter of a rectangle:

P = 2L + 2W

P = 2(24) + 2(12)

P = 48 + 24

P = 72 m

Example 4: Find the area and perimeter of a rectangle whose breadth is 4 cm and the height 3 cm.

Solution:

Area = b×h = 4×3 = 12 cm2.

Perimeter = 2(b) + 2(h) = 2(4) + 2(3) = 8 + 6 = 14.

Example 5: Calculate the perimeter of the rectangle whose length is 18cm and breadth 7cm

Solution:

Given that:

L = 18 cm

B = 7 cm

Perimeter of rectangle = 2(length + breadth)

P = 2 (L + B)

P = 2 (18 + 7)

P = 50 cm

Example 6: Find the perimeter of rectangle whose length is 6 inches and width is 4 inches.

Solution:

P = 2(L + B)

P = 2(6 + 4)

P = 20 in

Example 7: A boy walks 5 times around a park. If the size of the park is 100m by 50m, find the distance the boy has walked. If he walks 100m in 5 minutes, how long will it take for him in total?

Solution:

Given that:

Length = L = 100m

Width = W = 50m

Rounds = 5

Time per 100m = 5minutes.

Perimeter of the park:

P = 2 L + 2 W.

P = 2 × 100 + 2 × 50

P = 200 + 100

P = 300 m

Total distance walked = 5 × Perimeter of the park.

= 5 × 300

= 1500 meters

Total time taken = Total distance walked × time taken to walk 1m.

= 1500 × 5/100

= 75minutes or 1hr 15minutes

6 0
3 years ago
51<br> 100<br> as a decimal number
IrinaVladis [17]
51 as a decimal is .51 and 100 as a decimal is 1.00

51100 as a decimal is 511
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • If ab = 8 and a^2+b^2=16, then what is the value of (a+b)^2 This answer is worth 100 point.
    6·1 answer
  • Multiply. write your answer as a fraction in simplest form<br><br> What is 4 over 9 of 36
    10·1 answer
  • The reciprocal of 1 2/5
    8·1 answer
  • Round 9.8846387057 to the nearest whole number.
    6·2 answers
  • Solve the equation x^4-64=0
    13·2 answers
  • A(2, -1), B(-4, -4) HELP THIS IS ALGEBRA PLEASE HELP
    9·1 answer
  • Deon had $25. Then he spent $15 on lunch. What percentage of his money did Deon spend on lunch?​
    9·1 answer
  • The density of zinc is 7130 kg/m3<br> .<br> (b) Work out the mass of 5 m3<br> of zinc.
    13·1 answer
  • Would appreciate some help with this question, I am struggling!
    10·1 answer
  • 2) Key components of financial planning include all of the following except:
    11·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!