The answer is A, a sense of dissonance
Answer:
1 is A 2 is F 3 is A 4 is G
Explanation:
first one: 'sea horses are unusual' is an opinion because it cannot be backed by facts. some people might say that they look very normal.
second one: G and H are opinions. F and I and facts but sea horses' life span isn't mentioned in the passage.
third one: its said in the passage that seahorses are about 1.5 to 12 inches long. 1 is the only option that doesn't fit in that range.
fourth one: G is only one that cannot be backed by facts.
Answer:
i cant see the image
Explanation: please edit your question to have what you need help with
Answer: called it the high-water mark of the Confederacy, when General Robert E. Lee hurled, Longstreet is skeptical at first, but Harrison convinces him that he has actually
Explanation:
Answer:
A good argument that supports this thesis is that Parvana makes many sacrifices to be able to support her family through work, even if it damages her dreams and characteristics.
Explanation:
"The breadwinner" was written by Deborah Ellis and addresses the difficult lives of families living under the Taliban regime in Afghanistan. In this book we got to know Parvana, an 11-year-old girl who, after her brother's death and her father's arrest, had to disguise herself as a boy and work, in the most diverse ways possible, in order to support her family. Parvana makes a lot of sacrifices to work, in addition to facing the danger of being discovered by the Taliban, she must leave her dreams of studying, of going to Paris and has to, even, renounce her vanity.